24.4.2024 14:06
Lahti Elite Cheer Team ry

Kesän leirit ovat täällä!

Haluatko tekemistä kesälle? Haluatko päästä cheeraamaan ennen syksyä?

LEC järjestää kesällä neljä cheerleadingin päiväleiriä ja kolme alkeisleiriä. Päiväleirille voivat osallistua harrastajat ja urheilijat, joilla on aikaisempaa kokemusta lajista. Alkeisleirille voivat osallistua harrastejoukkueen harrastajat, mutta leiri on avoin myös niille, jotka eivät ole aikaisemmin harrastaneet cheerleadingiä.

Päiväleirejä järjestetään level 1 -tason harrastajille ja urheilijoille sekä niille, jotka haluavat oppia lisää level 2 tai level 4 -stunttitekniikkaa tai level 2 akrobatiaa. Level 1 kesäleirillä opetellaan vaativampia level 1 -tason ryhmä- ja paristuntteja sekä levelin mukaista akrobatiaa. Level 1 kesäleiri sopii hyvin kilpajoukkueessa syksyllä 2024 aloittaville urheilijoille. Level up -päiväleirit on tarkoitettu erityisesti ylemmän levelin kilpajoukkueessa kaudella 2024-25 aloittaville urheilijoille. Kesällä järjestetään myös level 2 akrobatialeiri, jolla opetellaan erityisesti flikkitekniikkaa.

Kesän päiväleirit:

  • Level 1 kesäleiri la 8.6.
  • Akrobatialeiri level 2 su 16.6.
  • Level up level 2 -stunttileiri ma 17.6.
  • Level up level 4 -stunttileiri ma 10.6.

Alkeisleirillä keskitytään liikkumiseen yhdessä ja opetellaan cheerleadingin perustaitoja. Leirillä liikutaan monipuolisesti ikätasolle sopivaan tapaan leikkien ja harjoitteiden muodossa sekä treenataan stuntteja ja akrobatiaa osallistujien taitotason mukaan.

Kesän alkeisleirit:

  • Cheer alkeiskesäleiri (5-7v) la 15.6.
  • Cheer alkeiskesäleiri (8-11v) la 8.6.
  • Cheer alkeiskesäleiri (11-17v) ke 19.6.

Lue lisää liitteenä olevasta tiedostosta.

Ilmoittaudu leireille myClubin Tapahtumat -osiossa täällä.